Galerija

Predanost poslu stvara dobre rezultate

Zajedno sa našim klijentima učimo i rastemo, otvoreni smo za nove ideje, znatiželjni smo, kreativni, osluškujemo, ne bojimo se prihvatati nove izazove, pomeramo granice, stvaramo nove veze. Sve sa jednim ciljem, a to je bolji međunarodni transport i bolje razumevanje potreba i ambicija naših klijenata kako bi im pružili uslugu točno po njihovoj meri.

Brzo i profesionalno

Osiguranje transporta

Svaka utovarena pošiljka je osigurana po osnovi prevozničke odgovornosti, tako da za klijenta rizik gubitka ili oštećenje robe zapravo ne postoji.

Kvalitet poslovanja

Kvalitet poslovanja je naš prioritet koji osigurava našim kupcima brzu, sigurnu, ekonomičnu, pouzdanu i za okolinu prihvatljivu logistiku.

kamionski transport

Dostava na vreme

Svesni smo koliko je za naše klijente važno da imaju svoju pošiljku u pravo vreme i na pravom mjestu te se zato trudimo sve dostaviti u dogovoreno vreme.

Radujemo se Vašem kontaktu

MISIJA

Naša misija je da svojom ponudom usluga stvorimo najkvalitetniji i najisplativiji servis. Da uz stručne i motivisane kadrove osvojimo ciljani deo tržišta. Da rastom i dobrim poslovanjem osiguramo dobit za kompaniju.

VIZIJA

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde u domenu kompletne logističke usluge i koja predviđa, kreira i uvodi nove trendove. Da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu sa vremenom koje dolazi.