O nama

o nama

Šušnjar transport je porodična firma

Šušnjar transport kao transportna i logistička firma datira još od 80tih godina.

Preduzeće Šušnjar transport organizuje i pruža usluge transporta i logistike za sve vrste robe. U mogućnosti smo organizovati i preuzeti robu, na zahtev klijenta, od malih pošiljki pa do masovnih otprema, za koje je potrebno angažovati i više kamiona.

Sva vozila opremljena su uređajima za satelitsko praćenje, što omogućava pouzdano praćenje i pozicioniranje vozila. U svakom su trenutku dostupne informacije o prevozu i moguć je kontakt, te praćenje toka prevoza u realnom vremenu. Naš logistički tim uvek je na raspolaganju da ispuni zahteve klijenata i organizuje najbrži i najprofesionalniji prevoz robe.

0
Kilometara godišnje
0
Tona robe
0
Putnih naloga
0
Zadovoljnih klijenata

Brzo i profesionalno

Osiguranje transporta

Svaka utovarena pošiljka je osigurana po osnovi prevozničke odgovornosti, tako da za klijenta rizik gubitka ili oštećenje robe zapravo ne postoji.

Kvalitet poslovanja

Kvalitet poslovanja je naš prioritet koji osigurava našim kupcima brzu, sigurnu, ekonomičnu, pouzdanu i za okolinu prihvatljivu logistiku.

kamionski transport

Dostava na vreme

Svesni smo koliko je za naše klijente važno da imaju svoju pošiljku u pravo vreme i na pravom mjestu te se zato trudimo sve dostaviti u dogovoreno vreme.

Radujemo se Vašem kontaktu

MISIJA

Naša misija je da svojom ponudom usluga stvorimo najkvalitetniji i najisplativiji servis. Da uz stručne i motivisane kadrove osvojimo ciljani deo tržišta. Da rastom i dobrim poslovanjem osiguramo dobit za kompaniju.

VIZIJA

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde u domenu kompletne logističke usluge i koja predviđa, kreira i uvodi nove trendove. Da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu sa vremenom koje dolazi.