Uslužni parking

usluzni parking za kamione i kombije

Uslužni dnevni i mesečni parking za kamione i kombije

Kompanija Šušnjar transport vam nudi extra ponuda usluznog korišćenje parking mesta za kombije ili kamione , na dnevnom i mesečnom nivou. Parking poseduje preko 50 mesta, ograđen i osvetljen, a sigurnost garantuje 24-satna portirska služba. Mesto je idealno za odmor tokom dugih putovanja i obaveznih pauza vozača. Na parkingu su obezbeđeni struja, voda i toalet kao i internet. Parking se nalazi se u Kralja Mihaila Zetskog broj 71.

Servis : servisi teretnih i putničkih vozila, manje popravke, zamena i popravka guma, akumulatora, ulja, filtera, kočnica, elemenata za oslanjanje, signalizacije… brzo i pouzdano rade obučeni serviseri.

Pozovite nas na telefon +381 60 4227 116

0
Kilometara godišnje
0
Tona robe
0
Putnih naloga
0
Zadovoljnih klijenata

Brzo i profesionalno

Osiguranje transporta

Svaka utovarena pošiljka je osigurana po osnovi prevozničke odgovornosti, tako da za klijenta rizik gubitka ili oštećenje robe zapravo ne postoji.

Kvalitet poslovanja

Kvalitet poslovanja je naš prioritet koji osigurava našim kupcima brzu, sigurnu, ekonomičnu, pouzdanu i za okolinu prihvatljivu logistiku.

kamionski transport

Dostava na vreme

Svesni smo koliko je za naše klijente važno da imaju svoju pošiljku u pravo vreme i na pravom mjestu te se zato trudimo sve dostaviti u dogovoreno vreme.

Radujemo se Vašem kontaktu

MISIJA

Naša misija je da svojom ponudom usluga stvorimo najkvalitetniji i najisplativiji servis. Da uz stručne i motivisane kadrove osvojimo ciljani deo tržišta. Da rastom i dobrim poslovanjem osiguramo dobit za kompaniju.

VIZIJA

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde u domenu kompletne logističke usluge i koja predviđa, kreira i uvodi nove trendove. Da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu sa vremenom koje dolazi.